Tänään käytiin tekemässä Hipun kanssa tehotreenit hypyille ja kepeille. Aikaa ei ollut paljon, kun Helsinkiin lähtö jo kolkuttelee, ja lisäksi Oili antoi hyvät ohjeet hyppyjen treenaamiseen niin käytiin sitten kokeilemassa niitä.

kepit: Keppjä täytyy tehdä aina, kun vain mahdollisuus, joten se piti sitten näihin meidän hyppytreeneihin liittää :) Keppejä tehtiin kuuden sarja (minä edelleen peruuttaen) ja koitin muuten pitää itseni kasassa lukuunottamatta kädellä ohjausta, jota sitäkin yritin vähän vähentää. Hyvin meni :)

hyppy: Hyppyjä tehtiin kahdella eri tyylillä. Aloitimme ja lopetimme vauhdikkaalla tyylillä eli vinkupallo sai kyytiä, kun lähetin sen perässä Hipun esteen yli, jota seurasi armoton riehuminen. Tätä teimme molemmilta puolilta 6 kertaa. Välissä harjoittelin kupin kanssa eteenlähettämistä makupaloille. Tämä sujuu myös hyvin ja Hippu esteen taa päästyään jopa tarjoaa istumista ihan itse ennen kuin päästän sen esteelle :) Kokeilin muutaman kerran kahdella peräkkäisellä esteellä, mutta homma ei ole vielä niin varmaa vaan vaatii hieman ohjausta, joten palasin harjoittelemaan vain yhdellä esteellä.

Ylipäänsä tänään tuntui paikallaolot sujuvan :D Ei tietysti pidä olettaa, että se olisi pysyvä olotila, mutta antaa se edes toiveita siitä, että joku päivä homma olisi hanskassa. Hippu tosiaan itse tarjosi esteen takana istumista tänään ja lisäksi estetauolla tein muutaman paikallaolon kauempana esteistä ja tosi hyvin meni :D Tämän päivän ilona siis paikallaolon sujuminen (JES :D), vaikka muuten tuntui ettei esteillä oikein edettykään (vaikka välillähän sitä vain pitää kerrata ilman sen suurempaa edistymistä joka tulee sitten harppauksin aikanaan).