Taas ollaan päästy treenaamiseen makuun, niin pitihän sitä toistamiseen tällä viikolla kentälle päästä :D

kepit: Mentiin taas puolikkailla kepeillä, toistoja tehtiin 6. Koko ajan pyrin vähentämään ohjaustani, mutta Hipusta kyllä näkee, että se on vielä ohjaukseni varassa eikä ihan osaa mennä vielä yksin keppejä eli ideaa hommaan pitää hakea kertaamalla ja vielä kertaamalla joka kerta, kun kentällä käydään. Hyvin lähtee kiertämään pienestä käden liikkeestä, mutta vaatii kuitenkin sen.

hyppy: Tein eteenlähetystä kupille kahdella esteellä, tällä kertaa toimi jo kuin unelma (se on jännä, miten sitä kehitystä tapahtuu sinä aikana, kun kentällä ei olla) eikä ollut väliä, missä itse olin, kun kupille lähetin vaan Hippu lähti tosi nopeasti ja suoritti molemmat esteet.

rengas: Teimme rengasta taas irtorenkaalla, toistoja 8. Sujuu, jos olen tarkka ohjauksessani, mutta Hippu ei vielä käskynä tiedä, mitä rengas tarkoittaa, joten pysyttelemme edelleen irtorenkaalla.

neljän esteen rata: Välillä tekee mieli jo vähän tehdä "rataakin" sellaisilla esteillä, mitkä meiltä sujuu. Tein eilen sellaisen yksinkertaisen U:n muotoisen radan, joka alkoi kahdella hypyllä, putki käänsi menosuunnan takaisin ja lopussa pussi. Jos juoksen niin kovaa kuin jaloista lähtee onnistun sisäkaarella ohjaamaan Hipun tosi hienosti virheettä kaikki esteet. Tässä huomaa, että koira on tosi paljon ohjauksesta riippuvainen eikä oikein irtoa, mutta eiköhän kaikki ajan kanssa, ainakin treenaaminen on HAUSKAA :D

Tässä vielä muutama räpsy treeneistämme, lisää löytyy verkkoalbumistamme osoitteesta http://
picasaweb.google.fi/jessealmahippu

1923151.jpg
Hippu hyppelee.

1923152.jpg
Järkyttynyt ilme: "Kuinkas tässä nyt näin kävi ?!"

1923154.jpg
Ja nyt sujuu taas :)

1923164.jpg
Pussista vauhdilla.

1923144.jpg
Mitä tehtäis?? Tehdään jotain vielä, jooooooko ?!