Vihdoin ja viimein takaisin treeneissä :) Flunssa, muuttaminen, opiskelujen aloitus jne. veivät kaikki niin massiivisesti aikaani, ettei se vaan yksinkertaisesti riittänyt enää agilitykentällä käyntiin (paimentamassa käytiin sentäs). Nyt vihdoin kuitenkin alkoi taas tuntua siltä, että aikaa olisi ja kentälle olikin jo kova hinku :) Hipulle varmaan tosin teki hyvääkin muutaman viikon tauko, kun tuota ikää ei vielä niin hirmuisen kauheasti ole tytölle kertynyt ..

hyppy: Treenasimme kahta hyppyä peräkkäin niin, että laitoin makupalakupin jälkimmäisen esteen taakse. Eteenlähetystä siis, koska irtoamisen kanssa on ollut niitä ongelmia. Ensimmäisessä lähdössä en ollut tarpeeksi nopea, joten Hippu hyppäsi ensimmäisen hypyn, mutta oikoi sitten seuraavan eli ei hypännyt vaan kiersi esteen kupille. Niinpä sitten lisäsin nopeutta omaan lähtööni ja näin saatiin toimiva suoritus. Tehtiin kahdesti neljän sarjat molemmilta puolilta.

puomi: Puomia tehtiin kolme kertaa. Makupalat laitoin enää vaan loppukontaktille ja annoin Hipun olla suhteellisen löysässä hihnassa. Hippu menee nätisti ja pysähtyy kiltisti makupalalla ja poistuu puomilta vasta käskyllä. Tätä siis lisää niin päästään vielä harjoittelemaan ilman hihnaakin :)

kepit: Tehtiin keppejä täysipitkänä, kun olin niin laiska, etten niitä jaksanut erotella. Hyvin ne menee, Hippu menee oikeista väleistä ja suhteellisen pienellä ohjauksella (Oili voi sitten taas ensi kerralla romuttaa tän mun luulon, jos oikeasti huidonkin siellä kuin heinämies pellolla :D). Kepit tehtiin viidesti.

pussi ja putki: Nämä tehtiin ensimmäistä kertaa putkeen eli siis ensin pussi ja sitten putki. Putken pää ei kaukana ollut pussin suusta, joten harjoitus oli tosi helppo, mutta kiva kokeilla jo välillä muutamaa estettä putkeen juuri sen irtoamisen kannalta. Hyvin meni ja tuntui hetken ihan kuin olisi jo ihan oikeaa agikoriaa ohjannut :D

Ylipäänsä olin tyytyväinen treeneihimme, pitää palailla tällä viikolla taas kentälle treenaamaan lisää. Paikallaolo on selkeästi kehittynyt, kyllä se kaukana on vielä TOKOn paikallaolosta, mutta sentään sitä voi jo kutsua PAIKALLAoloksi, kun siinä oikeasti jo pysytään :D