Taas sitä vaan jatkokurssille päästiin, vaikka tällä kertaa homman meinasi kaataa kunnon flunssa. Buranaa naamaan ja menoksi, kyllä treeneistä onneksi hengissä selvittiin :)

Kyllä edelleen meinasi olla bulldoggi -haaveita ilmassa. Hippu kun ei oikeasti halua mennä esteitä yksin tai ainakaan kaukana musta. Luulen, että sillä on elokuvista sellanen kuva päässä, missä kaksi tyyppiä juoksee käsi kädessä niityllä auringon paistaessa ja perhosten lennellessä ja ne kattoo välillä toisiaan silmiin nauraen. Se sit aattelee, et me ollaan ne tyypit, ku me tehdään agilitya. Siis miksei me muka voitais niiku yhdessä hypätä ja kai se ohjaajakin nyt vaikka putkeenkin mahtuu kun vähän kumartuu !?

Miira tuossa antoikin edellisen jutun kommentissa neuvon, että pitäs nyt vaan keskittyä namikupilla eteenmenon opetteluun. Kiitämme neuvosta, mutta ongelmana on se, että kun ollaan nyt vaan jatkokurssilla jatkokurssin perään eikä meillä ole omatoimivuoroja niin aikas mahdotonta on siellä yksin alkaa sooloilemaan. Hipun kanssa on viime kesästä asti tehty treeniä kupilla, pienet radan pätkätkin sujuu, kunhan se kuppi on siellä. Heti kun ei ole niin ei myöskään suju. On se sitten suoraa tai mutkaista, mutta jos neiti tietää, mikä esteiden päässä odottaa, niin kyllä sinne on hurja kiire. Jos ei ole kuppia, juoksentelemme käsi kädessä perhosten ympäröimänä.

Ja eihän se ohjaamisen opettelu oikeasti onnistu ku koira ei irtoa. Niinpä nytkin kaikki radan pätkät pätkittiin pienempiin ja Kati siellä makupalojen kanssa odotteli koiraa. Ja välillä sai odotella kauankin. Niinpä niin, ne perhoset taas. Osaanpahan nyt valssata ainakin ilman koiraa, mulle sekin oli jo vaikeeta. Mutta eipä tän kerran treeneistä oikein paljoa saanu irti, lähinnä yritettiin Hippu saada ymmärtämään, et en oikeasti aio sen kanssa niitä esteitä hyppiä. Sillä menee niin hermo asiaan, mutta odotamme sitä päivää, jolloin oikeasti tapahtuu se napsahdus päässä ja kaikki näyttää selkeältä ..

Ei näistä treeneistä ihmeitä sanomisia siis, kulku tosiaan onnistui niin kauan ku oli edessä target. Mut kepit onnistu NIIN hianosti että!! Kehitystä tapahtuu onneksi edes jossakin kohtaa Hipullakin. Ehken ihan vielä myy sitä lammaskoiraksi perähikiälle ..