Eilen käytiin aamulla omatoimitreenailemassa Jaanan ja Iisan kanssa :) Tarkotus oli ottaa keppejä ja kontakteja, kun niille ei oikein jatkokurssilla ole aikaa sekä lisäksi vähän treenailtiin takaakiertoja yksittäisellä esteellä.

Aloitettiin takaakierroilla ja aikas hyvin meni. En liittänyt oma liikettä treeniin ollenkaan vaan halusin nähdä, että irtoaako Hippu esteelle ja irtoaako oikealla lailla (vuorottelin siis perushypyn ja takaakierron kanssa, kiertoa vielä molemmin puolin). Hyvin meni, itse seisoin parin metrin päässä ja Hippu kierteli ja hyppi. Yhden kerran taisi sattua kömmähdys, että Hippu hyppäsi suoraan kiertämisen sijaan, mutta aikas hyvin taitaa olla tämä homma neidillä hallussa. Nyt vaan sitten ensi kerralla asiaa vähän vaikeuttamaan ..

Keppejen kanssa harrastin ensin pohdintaa, että teenkö verkoilla vai ilman. Me, kun ollaan molemmilla tehty, niin ei oikein systemaattista linjaa löydy. Jaanan kanssa sitä mietittiin ja tultiin sitten siihen tulokseen, että otetaan Hipun kanssa ilman verkkoja, kun niin ollaan viimeksikin menty. Tuntui, että jo ihan eilisen keppitreenin aikana tapahtui kehitystä. Tosin, edelleen olen sillä samalla puolella enkä sieltä ole uskaltanut vaihtaa pois, mutta Hippu vaikuttaa tajunneen sen idean, mikä keppejen tekemisenä on. Mun ei tarvi enää kättä heilutella eestaas vaan homma toimii jo Jaanan neuvon mukaisestikin eli kuljin siinä vieressä ja pidin kättä vaan paikallaan. Hipun meno on aikas pomppivaa vielä, mutta luultavasti lisätreeni tuo siihen ajallaan sulavuutta. Aikas tarkka saan vielä olla, mitä vieressä teen, etten muualle huido, mutta nätisti neiti jo nyt tekee. Tästä se on hyvä jatkaa :)

Kontakteja tehtiin Jaanan avustuksella hihnassa. A tuntuu olevan se Hipulle ihan kaikista helpoin, siihen se pysähtyy kauniisti ja pyytää multa luvan tulla pois. Puomilla vauhti meinaa vaikeuttaa, mutta hihna vielä auttaa siinä ja pari vikaa pysähdystä meni jo hienosti. Keinulla ensimmäinen kerta meni vähän miten sattuu, mutta pari viimestä Hippu selkeästi muisti, että keinulla on eri meininki kuin muilla kontakteilla ja teki hyvin.

Loppuun oli sitten pakko tehdä pieni riemurata, jossa ei hirmusesti ohjata tarvinnu vaan siinä piti vaan juosta! Siin oli rengas, hyppy, hyppy, putki, putki (2 putkea käänsivät suunnan tulosuuntaan), hyppy ja hyppy. Ekan kerran en ottanut tarpeeksi etumatkaa niin jäin auttamatta jälkeen (noh, tää nyt taitaa olla ihan itsestäänselvyys), mutta uudemman kerran kun otettiin ja riittävällä etumatkalla niin siinä muuten juostiin ja kovaa (ainakin musta tuntui siltä), kun Hippu vaan meni estettä esteen perään :D Hauskaa oli varmasti meillä molemmilla!

Kiitokset Jaanalle ja Iisalle seurasta ja neuvoista, oli kyllä ihan huippua tällaset yksityistreenit! :D Voin vaan toivoa, että Hippu ottaa mallia Iisasta tässä(kin) asiassa, kun Iisa on meitä vielä harppauksen edellä .. :)