Taas oltiin Jaanan ja Maarikan kanssa treenaamassa. Hyvää teki, kun tasokoe kuitenkin kummitteli meitä odottamassa .. Maarika oli taas meille radan väsännyt, kiitokset taas kerran :)

Rata alkoi puomilla, siitä suoraan hyppy, 90 asteen kulmassa seuraava ja 90 asteen kulmassa kolmaskin (ni et ykkönen ja kolmonen oli vierekkäin, mut välistä mahduin). Siit sit A, pituus, hyppy ja putki. Tähän asti sujui suht ongelmitta, mutta putki oli ongelma, koira ei irronnut sitten mitenkään. Noh, vaikka kolme päätä siellä miettimässä, ni aikas monta kertaa hakkasin päätäni tolppaan (kuvainnollisesti, mutta hallin tolpatkin on varmaan juuri tästä syystä varotoimenpiteenä pehmustettu) ennen kuin Maarika keksi, että kun ohjaan vastakkaisella kädellä, kroppa kääntyy oikein ja niinhän se oli. Sen jälkeen ei ollut irtoamisongelmaa putkelle :)

Putken (joka käänsi suunnan tulosuuntaan) aikana mun olisi pitänyt keretä seuraavan hypyn ulkoreunalle, mutta jostain syystä edelleen häviän Hipulle juoksussa. Noh, meni se jotenkuten, mutta ei kehumista. Hypyn jälkeen kepit, jotka sujui ja vikana rengas. Näinpäin ei suurempia ongelmia, tuon putken kanssa tosiaan tahkottiin ennen ku tajuttiin ..

Sit tehtiin hommaa vielä toisinpäin. Näinpäin ongelmaksi muodostui putken jälkeinen hyppy, se kun oli aikas lähellä putken ulostuloa. Mun piti taas putken aikana ennättää sinne hypyn ulkosyrjälle ja aikas väkisin vedin aina Hipun mukaani ja ohi esteen. Muuten loppupää sujuvaa menoa :) Siinä sitä sitten yritettiin jos millasta juoksulinjaa ja toimivin oli juosta suoraan putkelta esteen taa (eli sinne minne Hippu oli putken jälkeen tulossa hypättyään ko. esteen), mutta tää ei kuulemma kisoissa ois suositeltava ratkaisu.

Hyvä mieli jäi, tuntui, että taas jotain pientä tapahtunut Hipun päässä (ja varmaan erityisesti mun), ehkä se tästä .. :)